OM OS

ParkOne

ParkOne har sammen med udviklet en nem og brugervenlig betalingsløsning til mobiltelefonen, som sikrer parkanter en intuitiv og tryg oplevelse. Du kan komme i gang på 30 sekunder og du kan starte, stoppe og forlænge din betalingsparkering direkte fra telefonen og betaler således kun for den tid du reelt parkerer.

 

Flere undersøgelser har dokumenteret at næsten halvdelen af dem der betaler for parkering, overbetaler når de bruger P-automaten for at være på den sikre side. Den anden halvdel har oplevet at måtte afbryde et møde eller andet arrangement for at undgå P-afgift når parkeringstiden udløb. Ingen af disse situationer skal du bekymre dig om mere, når du parkerer med ParkOne.

 

Med ParkOne sparer du både tid og penge på din parkering!  Du sparer penge, da du kun betaler for den tid, der reelt set parkeres. Du sparer tid, da du slipper for at lede efter P-automater, uanset hvor du parkerer og du behøver ikke sætte dig ind i, hvordan forskellige P-automater virker. ParkOne virker på samme måde på alle kommunale betalingspladser.

 

ParkOne er en betalingstjeneste der er udviklet i samarbejde med . ParkOne udfører ikke parkeringskontrol, udsteder ikke afgifter og har ingen p-vagter ansat.

Vær altid opmærksom på følgende når parkering startes:

  • Husk at sikre dig, at du har startet en parkering på den korrekte nummerplade
  • Tjek altid skiltning hvor du parkerer for lokale regler og begrænsninger
  • Vær sikker på at bilen holder korrekt. Hvis markøren i ParkOne appen ikke er placeret præcis hvor bilen holder (eller du har bevæget dig væk fra bilen) så skal du flytte markøren til der hvor bilen er parkeret
  • Dette for at sikre at du starter parkeringen i den korrekte zone. Hvis du benytter en forkert zone kan P-vagten ikke se at du har betalt for parkeringen og udsteder en kontrolafgift

 

Inden din parkering starter vil ParkOne Appen vise en bekræftelse, hvor det opsummeres, hvilken zone, hvilken nummerplade, starttid, sluttid og den forventede pris for parkeringen. Læs altid denne bekræftelse inden du starter din parkering, da dette er din sikkerhed for at parkeringen er startet korrekt. Du kan omkostningsfrit afbryde en parkering indenfor 3 minutter.

Når ParkOne benyttes som betaling ved parkering, vil du i tilfælde af tvist stå langt stærkere juridisk, end ved at benytte P-automaten, da du let kan dokumentere din parkering, hvis der skulle komme et krav fra kommunen.

 

Læs eventuelt mere i vores FAQ omkring start af parkering, stop eller forlæng. Du kan også se en introduktionsvideo her

Kontakt informationer

NeedIT Two ApS
Kronprinsessegade 46E
DK-1306 København K
CVR. nr: 39019485

 

Telefonnummer:
53 53 01 01

Kundeservice

Mail:
info@parkone.dk
Åbningstider:
Mandag – fredag: 10:00-14:00

Om MobilePay

Den 7. maj 2013 lancerede Danske Bank . Samme dag hentede de første 25.000 brugere appen. Efter 4 måneder var der 500.000 brugere, og 3 år efter lanceringen havde mere end 3 millioner danskere hentet MobilePay. Ca. 70 % af brugerne er kunder i andre banker end Danske Bank. ​

Den 13. oktober 2016 åbnede MobilePay op for en ny partnermodel, hvor andre banker kan indgå i et partnerskab med MobilePay. Formålet er at sikre forbrugere og erhvervsdrivende i Danmark, Norge og Finland en mobil betalingsplatform med stor udbredelse, høj brugervenlighed og fokus på konstant innovation.

 

Den 1. oktober 2017 blev MobilePay et selvstændigt selskab. Det skyldes, at MobilePay ikke længere skal levere løsninger til én virksomhed (Danske Bank), men til de mere end 60 banker i Danmark, der også tilbyder deres kunder MobilePay.

MobilePay er fortsat ejet af Danske Bank, men det nye selskab fungerer som en selvstændig finansiel virksomhed – adskilt fra Danske Bank.

 

Læs mere om www.mobilepay.dk


SELVBETJENING

Min side

Kommer snart!

 

PRODUKTER OG PRISER

Hvilke produkter tilbyder ParkOne til private?

ParkOne Lite

ParkOne Plus

ParkOne for Life

Hvilke produkter tilbyder ParkOne til erhverv?

ParkOne lancerer produkter skræddersyet til erhvervs segmentet i starten af 2018. Indtil da kan erhvervskunder benytte de nuværende privat produktpakker.

Er der bindingsperiode på ParkOnes abonnementer?

Der er ingen bindingsperiode på produkterne ParkOne Lite og ParkOne Plus. På ParkOne for Life – hvor du modtager en elektronisk p-skive med produktlivstidsgaranti – er der 6 måneders binding.

Hvordan kan jeg vælge forskellige produkter?

Når du downloader app`en og registrer dig som kunde første gang, vil du blive spurgt hvilken produkt du ønsker. Du kan altid ændre dit abonnement i brugermenuen under punktet ”profil”.

Jeg vil ændre abonnement – hvordan gør jeg det?

Øverst i højre hjørne på din skærm, skal du klikke på menu symbolet og derefter vælge”profil”. Her kan du til enhver tid ændre dit abonnement. Er du i tvivl, kontakt kundeservice på 5353 0101.

Jeg har ikke MobilePay – kan jeg stadig benytte ParkOne tjenesten?

Nej, desværre – men du kan hurtigt hente MobilePay app`en her

Hent MobilePay App hos Apple  

HVORDAN VIRKER PARKONE?

Start Parkering

Se mere her

Forlæng Parkering

Se mere her

Stop parkering

Se mere her

 

HVOR KAN JEG PARKERE?

Parkering med ParkOnes app kan foretages i følgende byer

Klik her for at se en liste over byer ParkOne kan bruges i.