Fra i dag af kan borgere i Køge bruge appen ParkOne til at betale for parkering. Foto: Kenn Thomsen
Køge – 21. marts 2018 kl. 11:59
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Bilister i Køge kan fra i dag parkere billigere og smartere end nogensinde før, lyder det i en pressemeddelelse fra ParkOne. I samarbejde med MobilePay lancerer ParkOne parkering på alle kommunale parkeringspladser. Løsningen blev for nylig tilgængelig for bilister i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Randers og Vejle.

Den nye parkeringsløsning er app-baseret. Når man har downloadet ParkOne-appen, er det muligt via MobilePay at oprette sig som bruger. Man slipper for at indtaste navn, adresse, email og oplysninger om betalingskort.

Man stiller tiden inde i appen, når man har parkeret. i MobilePay accepterer man en reservation af sin betaling. Mere skal man ikke gøre, med mindre man ønsker at forlænge eller forkorte sin parkeringstid. Når parkeringen er slut, får man automatisk en kvittering i sin mailboks.

ParkOnes løsning til almindelige privatkunder er baseret på et fast servicefee på fire kroner pr. parkering. I Køge vil det ifølge ParkOne betyde, at en seks timers parkering i betalingszonen vil koste 52 kroner.