Cookie- og privatlivspolitik for ParkOne.dk og ParkOne App

November 2017

1. Introduktion
Når du besøger vores website eller benytter vores ParkOne App indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

2. Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

3. Personoplysninger
Personoplysninger som ParkOne indsamler, er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Personoplysninger der kan behandles består primært af oplysninger som du, direkte eller indirekte, afgiver til ParkOne i forbindelse med ansøgning om oprettelse af en konto hos ParkOne og brugsdata ifm. din brug af Appen. Vores website indsamler og behandler en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: navn, adresse, e-mail adresse, mobiltelefon nummer, dit køretøjs registreringsnummer, samt øvrige oplysninger, som du vælger at afgive i forbindelse med de tjenester, du ønsker at købe hos ParkOne. Ved anvendelse af ParkOne Appen indsamler ParkOne ligeledes oplysninger om din starttid og sluttid for parkering samt den totale parkeringsafgift og mobiltelefons fysiske placering.

 

4. Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

5. Formål
ParkOne registrerer og behandler primært personoplysninger for at kunne yde, opretholde og forbedre vores Tjenester, for at administrere Tjenesterne og for at kunne yde den nødvendige kundeservice. ParkOne behandler også oplysninger for at opfylde forpligtelser i henhold til gældende lovgivning og myndighedskrav. Derudover behandles personoplysninger til statistik formål og for at kunne tilbyde visse andre tjenester og produkter fra ParkOne, og for at oplyse om tilbud og nyheder fra ParkOne.

 

6. Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

7. Videregivelse af oplysninger
ParkOne deler dine personoplysninger med selskaber inden for samme koncern eller med andre selskaber, som ParkOne samarbejder med, til ovenstående formål (se punkt 3) både inden for og uden for EU. Såfremt og i det omfang ParkOne opbevarer dine personoplysninger, opbevares sådanne personoplysninger altid hos ParkOne eller hos selskaber inden for samme koncern som ParkOne.

 

8. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@parkone.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

9. Udgiver
ParkOne.dk og ParkOne Appen ejes og publiceres af:

Needit Two ApS
CVR nr.: 39 01 94 85

Kronprinsessegade 46E
DK-1306 København K
Telefon: 53 53 01 01
Email: info@parkone.dk